Modele de cani cu poze

Cani personalizate de calitate superioara DIN Ceramica pot fi exploatate in regim de Vesela normala, rezistente la spalat. Cani personalizate cu inaltia de 10 cm iar diametrul Interior de 7,5 cm. Cani personalizate, de diferite Culori, Cu Fotografia ta sau cu imaginea firmei, ideale cadou sau promovare. Canile personalizate sunt disponibile atat in varianta Clasica cat si in CEA termosensibila. Cana termosensibila ascunde Sub glazura Neagra sau albastra o Poza, un texte, o grafica. Cand Cana este calda, DVS mesajul. catre cel Drag va ajunge la destinatar. Folosește-ți creativitatea și personalizează o cană de băut cu Poza ta. Un aspect important joacă și Alegerea modelului cănii destinate imprimării.

Alege Cana perfectă în funcție de destinația EI. Pentru acasă sau birou sunt cel mai potrivite cănile "standard" sau cele "Negre". Pentru a face o surpriză celuJe Drag, cine recomandăm Cana termosensibilă sau CEA de Design. În cazul acestora motivul tău va fi la, doar la introducerea în cană al unui lichide fierbinte. De asemenea, ai la dispoziție și alte modele, precum: Cana de fotbal, Cana cu mânerul în formă de Inimă, Cana de Crăciun sau chiar și Cana pentru CEAI. Toate acestea pot fi personalizate și imprimate cu motivul tău. Toate cănile au o calitate extraordinară și o imprimare lucioasă. Totodată, sunt rezistente la zgârieturi și potrivite pentru mașina de spălat vase. Alegeți dintr-o Mare varietate de modele diferite și proiectați o cană sau ceașcă de cafea perfectă pentru dumneavoastră sau pentru CEI Dragi. Cadou personalizat ce Pune dans evidenta peisajele. Poate fi oferit cu orice ocazie: aniversare, on.. Ziua incepe cu o cafea Bună.

Savureaz-o zilnic dintr-o cană personalizată cu motivul tău. La alegere, cine potï imprima Cana de cafea cu Poza ta, cu un texte haios sau chiar cu numele Dorit. În mod CERT deții o Grămadă de poze PE calculatorul tău însă multe DIN Ele, înainte de a fi imprimate PE Cana ta de băut, necesită un retuș profesional. Așadar, accesează site-ul nostru PhotoFancy, încarcă-ți pozele și prelucrezia-le Online cu numeroasele efecte Foto Creative.